Zoals de naam het al aangeeft ontwikkelt Generous koekjes met een gulle smaak, die bovendien glutenvrij zijn. Christophe Harou, een van de oprichters van deze jonge Brusselse onderneming, die uitblinkt dankzij haar originele packaging, ging met Gondola in dialoog.

Christophe Harou herinnert zich nog perfect hoe het allemaal begon. De jonge Brusselse ondernemer is altijd gek geweest op patisserie en lekkernijen, maar moest zijn voeding aanpassen nadat hij in 2012 de diagnose kreeg dat hij glutenintolerant was. Het was op dat moment dat hij besliste te innoveren en Generous oprichtte. “Aangezien we niet tevreden waren over wat er op de markt te vinden was, hebben we besloten om zelf maar iets uit de grond te stampen”, legt hij uit. Op dat moment liepen Harou en zijn vrouw hun toekomstige partners Aurélie en Jean-Benoît tegen het lijf: ze zijn de uitbaters van het Brusselse theesalon L’arrière cuisine. “We vonden dat het brood, de patisserie en de koekjes die ze produceerden, zeer kwaliteitsvol waren voor producten zonder gluten.”