Posters

De Gondola Retail scan poster is een dagelijkse en onmisbare tool voor alle beslissingnemers in de retail, winkelpunten en merken in België. Geen wonder dat er elk jaar weer ongeduldig wordt uitgekeken naar deze posters. Jullie krijgen de kans om duidelijk zichtbaar te zijn op de 3 posters in één van de partner-blokken.

Contacteer ons om je plaats te bemachtigen.

Shopper poster

Welke supermarkt scoort met service? Wanneer kopen jonge gezinnen het meest? En hoeveel supermarkten bezoeken ze gemiddeld? Het zijn vragen waarop u een pasklaar antwoord vindt op de shopper marketing poster van Gondola en GfK

 

Meer info
Shopper poster

FMCG poster

Deze poster wordt opgesteld in samenwerking met Nielsen en geeft inzichten in de evolutie van de verschillende categorieën.  De waarde en de evolutie van de totale categorie wordt weergeven met een opsplitsing naar Nationale merken en Private labels. Voor de grootste categorieën wordt ook nog een opsplitsing gemaakt naar de 5 grootste subcategorieën.

Meer info
FMCG poster

Retail Scan poster

De marktaandelen van de retailers, het aantal winkels per enseigne, de gemiddelde oppervlakte per winkel, het aantal werknemers,…  Dit is een kleine greep uit de informatie die op onze retail scan poster kan teruggevonden worden. 

Meer info
Retail Scan poster

Contact

Thijs Devos

Media Sales 

T +32(0)496 68 24 63

E  t.devos@gondola.be

Contact
Thijs Devos