Gondola Professional Membership

Volledige toegang tot het gondola platform voor heel uw bedrijf

Deze bedrijven kozen reeds voor een Pro Pack

250.000 redenen om met Gondola te werken voor retail & FMCG.

Hoe bereidt u zich voor op 2025? Door uw teams de juiste tools aan te bieden.

De toekomst van retail & FMCG ligt in het geïnformeerd en geïnspireerd zijn, maar ook in netwerken (digitaal en/of hybride met enkele covid-proof fysieke opportuniteiten), en blijvend leren. Gondola Academy biedt de beste opleidingstrajecten in retail & FMCG.

Uw sales, marketing, catman, CEO of GM zal een all-in one oplossing nodig hebben, van het hoogste niveau.

Dat is precies wat Gondola u in 2021 biedt: een volledige toegang tot ‘s lands beste evenementen, opleidingen en media op het gebied van retail en FMCG, met de meest actuele tools inzake covid. Gebruik de grootste community zowel on- als offline om uw resultaten in 2021 een boost te geven.

Gondola biedt u en uw team een snelle en eenvoudige toegang tot 's werelds beste media-, content-, opleiding- en netwerkplatform in België: activeer uw “Gondola Professional Membership" vandaag nog en laten we, samen, uw organisatie naar ‘the next level’ in retail tillen.

Geef uw medewerkers de kans om:

1. Zich te informeren

Ze blijven dagelijks op de hoogte van wat elke professional in retail en consumptie moet weten door onbeperkte toegang tot het gondola.be platvorm en gondola-publicaties.

2. Hun professioneel netwerk uit te breiden

Krijg de kans om deel te nemen aan de belangrijkste events in onze sector, krijg toegang tot de ‘members-only’ sessies van Gondola Society en volg interessante live sessies met (inter)nationale sprekers.

3. Bij te leren om hun professionele impact te verhogen voor uw bedrijf

Uw medewerkers krijgen toegang tot alle open opleidingen van Gondola Academy, maar ook seminaries, negotiation summit, verscongres, enz.

Gondola Professional Membership

  • Vraag je pro membership aan
  • Contacteer ons voor meer info
Contact
Gondola Professional Membership