Over

Missie

Kort en bondig: complexe materie omzetten in hapklare brokken. Via opleidingen die passen als een maatpak en die inzoomen op wat er reilt en zeilt in de retailsector. Zo werpt je verse kennis snel vruchten af.

Wortels

De bezielers van gondola’ academy zijn Pierre-Alexandre Billiet, doorgewinterd expert in retail en consumentengoederen, en Silvie Vanhout: toptrainer met een marketingbagage om u tegen te zeggen.

Visie

We willen de nummer 1 Kennispartner zijn in de consumptiegoederenindustrie. Met een breed en diep aanbod waaruit je plukt wat voor jou toepasbaar is. We vertrekken daarbij van objectieve kennis en informatie, en hanteren vijf kernwaarden:

          Interactief maatwerk

          Je volgt opleidingen in kleine groepen, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor interactie. We stemmen onze aanpak af op de materie. En jij kiest voor een training bij ons of bij jou – waar mogelijk werken we rond cases die in jouw bedrijf leven. Nóg meer personalisatie? Dat kan: onze adviseurs werken graag een training op maat uit.

          Objectief gerief

          Dialoog is onze dada: hoe vlotter de samenwerking tussen afdelingen, leveranciers en retailers, hoe beter het resultaat. We kiezen geen partij voor merk of retailer, maar vertrekken van objectieve cijfers en letters. We halen je graag uit je comfortzone en respecteren vertrouwelijke informatie. Voor adviesopdrachten stellen we dan ook een geheimhoudingsverklaring op.

          Klein maar groots

          Ons motto: beter de beste dan de grootste. We zijn kleinschalig genoeg om snel te schakelen. En smeden tegelijk sterke banden met partners om een antwoord te bieden op de stijgende interesse. Onze aanpak kleurt soms buiten de lijntjes, maar raakt altijd zijn doel.

          Heerlijk helder

          Met dikdoenerij ben je niet gediend. Daarom hanteren we klare taal in onze opleidingen en consultancy. Hoe complex een materie ook is, we ontrafelen voor jou het kluwen. Zo ga jij er gezwind mee aan de slag.

          Altijd up-to-date

          De retailsector is als een roetsjbaan: je wordt haast duizelig van het tempo waarin alles verandert. Gelukkig zijn wij bij de pinken en schotelen we jou hyperactuele topics voor. Zo krijg je grip op evoluties, en zet je toekomstgerichte kennis naar je hand.

Bedrijfsinterne opleidingen: huur ons in

Maatwerkopleiding in gedachten? Dat treft: gondola’ academy kneedt trainingen volgens jouw wensen. Dat deden we ondertussen al voor bijna alle retailers, producenten en serviceproviders in België.

Waarom ze voor ons kiezen? Onklopbare expertise, tonnen ervaring en uitstekende trainers. En bovenal: we zijn extreem flexibel. We stemmen onze opleidingen naadloos af op je wensen, en je hoeft er zelfs de deur niet voor uit – handig, toch?

Nog vragen? Shoot! Silvie Vanhout beantwoordt ze met de glimlach: s.vanhout@gondola.be en 02 616 00 50.