Over

Missie

Wij willen maar één ding: U als Retailer, fabrikant of service provider optimaal ondersteunen bij uw overgang van de oude- naar de nieuwe consumptie.

Daarom richtten wij België’s beste kennisplatform op. We focussen ons op de 5 belangrijkste drijfveren binnen retail en consumptie: Authenticiteit – Duurzaamheid – Omnichannel/phygital – Gezondheid – Lokaal. Zij zijn de voornaamste aandachtspunten voor de komende 2 jaar voor ieder zichzelf serieus nemend bedrijf. 

 U kan rekenen op onze steun op gebied van:

  • adviesopdrachten
  • opleidingen
  • begeleiding
  • data tools
  • posters & infographics
  • kennisparcours
  • opzetten van eco-systemen

Hiervoor werken we samen met tal van partners.

Visie

Wij willen u een one-stop shop aanbieden met een breed en diep aanbod waaruit u zélf kan plukken wat toepasbaar is voor uw bedrijf. Als uw nummer 1 kennispartner in de consumptiegoederenindustrie vertrekken wij daarbij altijd van objectieve kennis en informatie.

1. Interactief maatwerk

Zowel voor opleidingen als voor adviesopdrachten stemmen we onze aanpak af op de materie. Dit kan een mix zijn van opleiding met een ronde tafel, het kan ook een marktonderzoek zijn om het schrijven van een white paper. Waar mogelijk werken we rond cases die in jouw bedrijf leven.

Ook over de vorm van de opleidingen is de klant koning.  Ukiest voor een training bij ons of bij u op kantoor. U volgt opleidingen in kleine groepen, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor interactie. Personalisatie nodig? Dat kan: onze adviseurs werken graag een training op maat uit.

2. Objectief

Dialoog is onze dada: hoe vlotter de samenwerking tussen afdelingen, leveranciers en retailers, hoe beter het resultaat. We kiezen nooit partij voor merk of retailer, en vertrekken altijd van objectieve cijfers en letters. We halen u graag uit uw comfortzone en respecteren vertrouwelijke informatie. Voor adviesopdrachten stellen we dan ook een geheimhoudingsverklaring op.

3. Kleine aanpak, grootse resultaten

Ons motto: beter de beste dan de grootste. We zijn kleinschalig genoeg om snel te schakelen en kunnen toch een antwoord bieden op de stijgende interesse door onze sterke banden met partners. Onze aanpak kleurt soms buiten de lijntjes, maar raakt altijd zijn doel dankzij ons professionalisme en constante focus op kwaliteit. Deze aanpak wordt door onze klanten gewaardeerd en zo ontstaan er meer en meer lange termijn partnerships.

4. Heerlijk helder

Bij ons geen dikdoenerij, maar klare taal in onze opleidingen en consultancy. Hoe complex de materie ook is, u kan er op rekenen dat wij voor u het kluwen ontrafelen zodat u meteen er meteen mee aan de slag kan.

5. Altijd up-to-date

De retailsector is als een achtbaan: u wordt haast duizelig van het tempo waarin alles verandert. Gelukkig zijn wij bij de pinken en schotelen we u hyper actuele topics voor. Zo krijgt u grip op evoluties, en zet u toekomstgerichte kennis naar uw hand.

Bedrijfsinterne consultancy opdrachten of opleidingen: huur ons in

Maatwerk in gedachten? Geen probleem, wij organiseren trainingen en zetten een onderzoekparcours op, volledig aangepast aan jouw wensen. Dat deden we ondertussen al voor heel veel retailers, producenten en serviceproviders in België.

Waarom kiezen voor Gondola Academy? 

Onklopbare expertise, tonnen ervaring en uitstekende consultants en trainers. En bovenal: we zijn extreem flexibel. We stemmen onze aanpak naadloos af op uw wensen, en u hoeft er zelfs de deur niet voor uit – handig, toch?

Nog vragen? Shoot! Ons team beantwoordt ze met een glimlach: academy@gondola.be en 02 616 00 50.