Volg ons nu op WhatsApp Channels

©

Gondola

Volg ons nu!

Scan de QR- code met je smartphone ➡️

Of klik op de link hieronder ⤵️

Ga naar de Gondola Retail News 🇧🇪 NL WhatsApp Channel >>
Volg ons nu!

Wat kun je verwachten?

🛒🗞️ Dagelijkse updates over nieuws uit de Belgische retailsector

🥖 Iedere werkdag, één update tijdens je middagpauze

⚡ Met BREAKING NEWS ben je ook helemaal op de hoogte tijdens urgente gebeurtenissen in de sector

Onderaan zie je de button "updates". Hier vind je de Channels (kanalen) terug die je volgt. 

Inhoud:

Via ons WhatsApp-kanaal brengen we je de meest actuele artikelen van de dag zelf, inclusief breaking news. In tegenstelling tot onze nieuwsbrief, waarin je ook artikelen van de afgelopen week of uit het magazine kunt vinden.

Frequentie:

Je ontvangt onze nieuwsbrief op maandag, dinsdag en donderdag. Met het WhatsApp-kanaal krijg je dagelijks een melding rond lunchtijd.

Breaking news:

Bij breaking news sturen we zowel een nieuwsbrief als een WhatsApp-melding uit. Met het WhatsApp-kanaal ontvang je direct een melding op je smartphone (zorg er dus zeker voor dat meldingen zijn geactiveerd). Met beide kanalen blijf je volledig op de hoogte.

WhatsApp Channels (Kanalen) bieden een unieke en enkelzijdige uitzendmogelijkheid, die niet verward dient te worden met een traditionele WhatsApp-chat.

De Channels bevinden zich op een aparte tab in WhatsApp, los van je reguliere berichten. Ze bieden een eenvoudige, betrouwbare en privémanier om rechtstreeks Belgisch retail news te ontvangen.

Interactie is gelimiteerd tot het reageren met emoji’s op berichten die gedeeld worden door de beheerder van de Channel. 

Het volgen van ons WhatsApp-kanaal is anoniem, dus wij of andere volgers kunnen je gegevens niet terugvinden.

Ons WhatsApp-kanaal fungeert als een eenrichtingscommunicatiekanaal waarbij wij informatie naar jou sturen, je kunt ons niet rechtstreeks via WhatsApp contacteren.