Gondola wilt u helpen om u door deze moeilijke tijden te loodsen en start daarom vanaf deze donderdag met Gondola Society Live. 8 weken lang bieden we u gratis webinars met topexperts die hun visie geven over consumptie en retail. Deze week is het aan Fons Van Dyck.

In tijden van crisis vinden we het des te belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen, daarom willen we ons platform openzetten voor alle professionals in de sector. Daarom  brengen we vanaf komende donderdag elke week een gratis webinar met topexperts die hun visie op retail en consumptie geven én dat 2 maanden lang. Concreet komt er elke donderdag om 15u30 een nieuwe Gondola Society Live online die 90 minuten duurt. De sessies zijn interactief, wat betekent dat u op voorhand vragen of stellingen kan doorgeven die wij vervolgens zullen voorleggen aan onze gastsprekers.

Op donderdag 9 april is marketing- en communicatiespecialist Fons Van Dyck aan de beurt. Hij zal het onder  meer hebben over hoe bedrijven best reageren op de deze coronavirus en hoe de ‘nieuwe’ retail er mogelijk uitziet. Daarna zullen ook andere webinars volgen met kleppers als Wouter Torfs, Veronique Goossens, Jan Haspeslagh, PWC en Fons Van Dyck.

Bent u benieuwd naar webinar met Fons Van Dyck? Schrijf u dan snel in!