Ludo Bijvoet trekt zich vanaf 1 december terug als algemeen directeur van Blokker Nederland. Wie hem zal opvolgen, is voorlopig nog niet duidelijk. Daarnaast voegt Mirage Retail Group Egbert Abrahams en Ynse Stapert toe aan de raad van bestuur. 

Nog geen anderhalf jaar na zijn benoeming als nieuwe algemeen directeur van Blokker, gooit Ludo Bijvoet de handdoek alweer in de ring. De topman die al sinds 2017 werkzaam is bij Blokker en onder andere betrokken was bij de verkoopprocessen van Intertoys en Xenos, nam het bedrijf over op een cruciaal moment. De keten verkeerde namelijk in een zware crisis en werd daarom in april dit jaar overgenomen door Michiel Witteveen, die het bedrijf terug op het rechte pad wil brengen. “Ludo Bijvoet heeft in een moeilijke periode leiding gegeven aan de onderneming en heeft de Blokker-organisatie versterkt en verder geprofessionaliseerd”, reageert Michiel Witteveen. "Ik ben hem bijzonder erkentelijk voor zijn bijdrage aan de onderneming en wens hem veel succes in zijn verdere loopbaan.” Wie Ludo Bijvoet zal opvolgen, is nog niet bekend. 

Naast het vertrek van Ludo Bijvoet, maakte Mirage Retail Group, de nieuwe naam voor de Blokker Holding, ook bekend dat er twee nieuwe leden toetreden tot de raad van bestuur: Egbert Abrahams en Ynse Stapert. Egbert Abrahams wordt de nieuwe CFO van de groep en zal ook als financieel directeur optreden voor Blokker. Eerder had hij tot midden 2019 de financiële leiding bij Intertoys en werkte hij onder meer als Finance Director en Director Business Development bij FrieslandCampina. Ynse Stapert zal op zijn beurt instaan voor de business development van het bedrijf. Hij werkte tot voor kort als general counsel bij het modemerk Scotch & Soda, waar hij verantwoordelijk was voor business development. Daarvoor deed hij ervaring op  als general counsel bij Euro Media Group.