Rob, de luxesupermarkt van Carrefour, lanceert een webshop. Klanten kunnen hun bestellingen in heel België laten leveren, of gaan oppikken in de winkel in Woluwe.

Ook Rob, de premium supermarkt van Carrefour, springt op het groeiend succes van e-commerce. De luxe food retailer, die maar één Belgisch verkooppunt heeft in Sint-Pieters-Woluwe, lanceert voor het eerst een webshop. “Vandaag richt Rob zich resoluut op de toekomst, zonder de liefde voor het vak uit het oog te verliezen. Deze nieuwe webshop maakt het leven van de klant makkelijker door een tijdbesparende winkelervaring aan te bieden”, klink het.

Dezelfde kwaliteit

Rob, dat bekent staat voor zijn kwaliteitsproducten, verzekert dat wat je online koopt niet moet onderdoen voor de producten in de winkel. “Rob besteedt steeds dezelfde zorg aan zijn producten, of u ze nu in de winkel of via de webshop koopt. De vakkundige medewerkers van Rob kiezen altijd de beste producten uit en garanderen een topkwaliteit door een zo lang mogelijke houdbaarheid. Ze houden rekening met de voorkeuren van de klant, die speciale wensen kunnen doorgeven via de webshop.”

Ook vers

Er zijn momenteel meer dan 4.000 producten beschikbaar in de nieuwe webshop van Rob zoals droge voeding en verse producten, maar ook een breed gamma aan wijnen. Het online aanbod zal de komende maanden echter nog uitgebreid worden. 

Verse, delicate producten, zoals vlees en vis, worden altijd luchtdicht verpakt en in koeldozen getransporteerd, zodat ze hun versheid behouden. Rob is zelfs één van de weinige online spelers in België die de producten die aan huis worden geleverd op deze wijze verpakt. 

Snelle levering

De webshop van Rob gaat snel en overal in België aan huis leveren. Een bestelling die ‘s ochtends geplaatst wordt, wordt de volgende dag al geleverd. Bovendien kunnen klanten aangeven op welke dag en op welk tijdstip ze hun aankopen willen ontvangen, zodat ze niet de hele dag thuis moeten blijven om hun online bestelling te ontvangen. 

Van dinsdag tot en met vrijdag levert Rob tussen 8 en 22 uur. Op zaterdag zijn leveringen tussen 8 uur en 18 uur mogelijk. Natuurlijk kunnen klanten hun bestelling ook zelf komen afhalen in de pick-up zone van de winkel in Woluwe, die zich in de ondergrondse parking bevindt.

 

Community

Naast de webshop, werd ook de website van Rob vernieuwd. “Het is een ware ‘community’ voor gastronomen”, klinkt het. Je vindt er onder andere een agenda met cursussen en proeverijen, inspirerende artikels over producten en gepassioneerde producenten, recepten én het Gourmets’ magazine.