MediaMarkt wordt de eerste grote retailer die zijn intrek neemt in Antwerp Tower, de hoogste woontoren van Antwerpen. De elektronicaketen brengt er vanaf augustus een winkel onder. 

Antwerp Tower is een nieuwe landmark in de stad Antwerpen, op een boogscheut van het Centraal Station en winkelstraat de Meir. De hoogste woontoren telt 240 woningen, 4.600 m2 kantoorruimtes en 3.300 m2 commerciële ruimtes. MediaMarkt is de eerste grote retailer die zich in het nieuwe gebouw vestigt. De keten opent er zijn winkel vanaf augustus. De winkel vlakbij, op de Keyserlei, gaat dicht. “Antwerp Tower heeft verschillende voordelen”, vertelt woordvoerster van MediaMarkt Janick De Saedeleer. “De locatie geeft ons veel meer zichtbaarheid voor klanten. Daarnaast hebben we nu één verdiep in plaats van twee wat het voor de klanten overzichtelijker maakt.”

De nieuwe Mediamarkt winkel zal met zijn 1.600 vierkante meter verkoopoppervlakte wel iets kleiner zijn dan de vorige winkel op De Keyserlei.“De winkel zal er hedendaagser uitzien. Concreet betekent dit dat we de nieuwste technologieën zullen hanteren om onze producten uit te stallen in de vorm van ‘corners’ waarbij klanten onze producten kunnen bewonderen en testen. Er komt tevens een toegankelijke servicedesk waar onze bezoekers terechtkunnen met alle praktische vragen en herstellingen van hun toestellen.” Het gelijkvloers van Antwerp Tower zal ingericht worden als een foodstreet waar je kan eten of drinken.