Thomas Cornil wordt de nieuwe Asset Manager bij Galimmo Real Estate. Dat maakte het vastgoedbedrijf vandaag zelf bekend. Hij zal rapporteren aan Jean-Luc Storme, Deputy General Manager België-Luxemburg van Galimmo Real Estate.

Als Asset Manager zal Thomas Cornil de operationele strategie van waardecreatie van de Belgische winkelcentra van Galimmo bepalen, implementeren en opvolgen. Zo hoopt de vennootschap de waarde van haar portefeuille van zeven commerciële galerijen aangrenzend aan Cora hypermarkten te maximaliseren. Thomas Cornil zal daarbij rapporteren aan Jean-Luc Storme, Deputy General Manager België-Luxemburg van Galimmo Real Estate.

Thomas Cornil bezit een ruime ervaring op het gebied van retail en vastgoed. Voorheen was hij Shopping Center Manager bij Devimo Consult, verantwoordelijk voor Rive Gauche in Charleroi. Eerder werkte hij als Store Manager bij Delhaize België. Hij begon zijn carrière in 2006 bij Cora waar hij verscheidene operationele verantwoordelijkheden vervulde.

Via haar dochterondernemingen per landen geörganiseerd, baat Galimmo Real Estate een totaal van 65 commerciële galerijen aangrenzend aan Cora hypermarkten, gevestigd in België, Frankrijk, Luxemburg en Roemenië, uit. Een portefeuille die op zo'n 1,1 miljard euro wordt geschat. In België heeft Galimmo Real Estate een deelneming van 85% in een groep die zeven commerciële galerijen bezit. De resterende 15% zijn in handen van het vastgoedbedrijf Galimmo SCA, een commanditaire vennootschap genoteerd op Euronext Paris, beheerd door Galimmo Services France.