DreamLand legt ook dit jaar de focus op de verkoop van tuinmeubelen en opent daarvoor 5 Tuin & Terras pop-upwinkels. De eer is weggelegd voor Drongen, Halle, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo. De pop-ups zijn open van 11 maart tot en met 25 juli.

Dreamland, de buitenspeelgoedspecialist die vorig jaar besloot om opnieuw tuinmeubelen aan te bieden, pakt ook dit jaar uit met nieuwe Tuin & Terras pop-ups. De reden is simpel: het concept was vorig jaar een enorm succes en de verkoop van het tuinassortiment overtrof zelfs alle verwachtingen. "Klanten hebben duidelijk vertrouwen in onze kwaliteit, onze prijzen en ons uitgebreide aanbod. We blijven dus ook dit jaar volop inzetten op de combinatie "buiten spelen" en "buiten genieten”, verduidelijkt Dieter Struye, directeur bij DreamLand. "We willen onze klanten de mogelijkheid geven om ons tuinassortiment van dichtbij te komen bekijken. Tuinmeubelen zijn voor veel gezinnen een behoorlijke investering, vandaar dat ze hun aankoop graag vooraf eens komen bekijken en uitproberen. Net daarom zetten we dit jaar volop in op showrooms".

De 5 pop-ups, die geopend zijn van 11 maart tot en met 25 juli, strijken neer in Drongen, Halle, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo. Op een oppervlakte van 750 m2 vinden klanten niet alleen tuinmeubelen, parasols en ligbedden, maar evengoed terrasverwarming, hangmatten en tuindecoratie. Naast het tuinassortiment in de pop-ups en op dreamland.be, zal er in de DreamLand-winkels van Bornem, Lede, Meslin, Roeselare, Tongerlo en Wilrijk extra showroomruimte zijn voor het tuinassortiment, terwijl er in de andere DreamLand-winkels een beperktere selectie te zien zal zijn.