DreamLand, al jarenlang specialist in buitenspeelgoed, verkoopt vanaf dit jaar opnieuw tuinmeubelen. Om dat in de verf te zetten opent de keten morgen een Tuin & Terras pop-up in Kortrijk en volgt er midden maart nog eentje in Halle.

Het tuinassortiment is helemaal terug van weggeweest bij DreamLand, al jaren de marktleider op vlak van buitenspeelgoed. En om dat in de kijker te zetten opent de keten een Tuin & Terras pop-up in Kortrijk en Halle, waar klanten een uitgebreid gamma aan parasols, hangmatten,tuindecoratie enzovoort ontdekken. Het volledige tuinassortiment is trouwens ook te bekijken op dreamland.be en daarnaast is er ook een selectie tuinmeubelen in alle 42 DreamLand-winkels aanwezig. “We willen onze klanten echter de mogelijkheid geven om zoveel mogelijk uit ons tuinassortiment te ontdekken”, vertelt Stéphanie De Bree, Directeur van DreamLand. “Tuinmeubelen aanschaffen is namelijk een behoorlijke investering voor vele gezinnen, en iets wat klanten toch graag op voorhand eens bekijken en uitproberen. Net daarom openen we ook twee pop-ups Tuin & Terras in Kortrijk en Halle.”

Kortrijk

De eerste Tuin & Terras pop-up opent morgen zijn deuren in Kortrijk. Op een oppervlakte van meer dan 800 m2 vinden klanten een heel scala aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, terrasverwarming, tuinverlichting, hangmatten, tuindecoratie enzovoort. De pop-up bevindt zich op de Brugsesteenweg 65 in Kortrijk, waar vroeger een Bio-Planet-winkel was, en ligt vlakbij de DreamLand-winkel in Kuurne. De assistent-zaakverantwoordelijke van DreamLand Waregem neemt de leidinggevende rol op zich. Samen met twee andere DreamLand-medewerkers houdt hij de pop-up open. De pop-up blijft nog open tot en met 30 juni. 

Halle

Vanaf 16 maart kunnen klanten ook in de Tuin & Terras pop-up in Halle terecht. Deze pop-up, die zich uitstrekt over meer dan 550 m2, ligt vlakbij de Halse DreamLand-winkel en is gelegen in de August Demaeghtlaan 279. Daar bevindt zich momenteel de huidige Dreambaby-winkel, maar die verhuist in diezelfde periode naar een pand op de Edingensesteenweg. Drie DreamLand-medewerkers bemannen de pop-up. Net als in Kortrijk blijft deze pop-up open tot en met 30 juni.

"Een must om in thuishaven Halle aanwezig te zijn"

“We kiezen voor Kortrijk en Halle omdat het allebei zeer interessante regio’s zijn”, legt Stéphanie De Bree. “We hebben gekeken naar regio’s met veel tuinen en een hoge concentratie van potentiële klanten. Maar ook de opportuniteiten die zich voordeden, speelden een rol. In Kortrijk kwam een pand van Colruyt Group vrij waar vroeger een van onze winkelformules huisde, namelijk Bio-Planet. In Halle kwam dan weer een Dreambaby-winkel vrij. Daarnaast is het echt wel een must om in Halle, de thuishaven van Colruyt Group, aanwezig te zijn.”