Eindelijk is het zover: de strijdbijl tussen AgeCore en Nestlé is begraven. Dat meldde de Duitse website Lebensmittel Zeitung. Voortaan zullen Nestlé-producten dus terug te vinden zijn in de rekken van Colruyt.

Enkele weken geleden lieten we u al weten dat er een akkoord in de maak was, en dat nieuws wordt nu ook bevestigd. Zo komt er eindelijk een einde aan de maandenlange strijd tussen AgeCore en Nestlé. De inkoopalliantie haalde in totaal zo’n 160 Nestlé-producten uit de rekken, nadat er onvrede ontstond over de aankoopvoorwaarden. Nestlé reageert alvast erg opgelucht. “We zijn erg blij dat we samen met Agecore een evenwichtig akkoord voor beide partijen bereikt hebben”, verklaart Nestlé aan Lebensmittel Zeitung.

Dankzij het akkoord zullen shoppers weldra weer Nestlé-producten kunnen kopen bij Colruyt. De retailer is dan ook opgelucht dat er eindelijk een overeenkomst bereikt is, al wil het niks kwijt over de details van het akkoord. Ook over het exacte aantal Nestlé-producten dat werd getroffen door het conflict, wil Colruyt niks kwijt.