Primark is naar verluidt van plan om haar click&collect-service, die exclusief beschikbaar is in 57 winkels in het Verenigd Koninkrijk, uit te breiden naar andere winkels en zelfs andere markten.

Kledingketen Primark lanceerde haar click&collect-service voor het eerst in 57 Britse winkels in september 2023. Vandaag zei Paul Marchant, algemeen directeur van Primark, dat de test "heel goed" verliep, meldt Reuters. Hij sprak ook over de mogelijkheid om de service uit te breiden naar meer winkels en zelfs andere markten. "Deze service maakt deel uit van onze retailstrategie, omdat het klanten stimuleert om naar winkels te gaan. Ze vullen online een grote mand om af te halen en als ze in de winkel komen, voegen ze een tweede mand toe."

Afgelopen zomer lanceerde Primark een nieuwe website in België. Sindsdien is het mogelijk om de beschikbaarheid van kleding en maten te controleren in Primark-winkels in de buurt. Is dit een manier om het pad te effenen voor de click&collect-service? Dat valt nog te bezien ... Voorlopig kunnen alleen artikelen worden bekeken op de Belgische site.