Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby openen deze week de deuren van een gloednieuwe gezamenlijke locatie in Mol. Het is de eerste keer dat de drie Colruyt-formules onder één dak zitten.

Het vroegere Center Shop in Mol ruimde plaats voor een nieuwbouw met plaats voor de drie winkels van Colruyt Group, die op woensdag 25 oktober hun deuren openen. Het is de eerste keer dat de combinatie Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op dezelfde locatie opent.

Colruyt Group opende eerder ook al een combisite in Namen (2016 – Colruyt, DreamLand, Dreambaby en Colruyt Group Academy) en in Charleroi (augustus 2017 – Bio-Planet en Dreambaby). Door verschillende winkelformules te huisvesten op dezelfde locatie, wil Colruyt Group nog efficiënter en kostenbewuster werken. Tegelijkertijd wil de groep zo nog meer synergie creëren tussen haar verschillende winkelformules én inspelen op verschillende noden op één en dezelfde plek. 

Voor Bio-Planet is Mol de 27ste winkel in België en de tweede in de Kempen, terwijl het voor speelgoedspecialist DreamLand de 46ste vestiging is en voor Dreambaby de 26ste winkel.