Oh’Green opent een nieuwe winkel in Hognoul. Dat brengt het totale winkelpark van de Garden Center Holding, het moederbedrijf van Oh'Green op 13 vestigingen. Dat meldt de website De Rijkste Belgen.

Ruim anderhalf jaar na de fusie tussen de Van Gastel groep, Intratuin en de Waalse sectorgenoot Oh!Green, opent Garden Center Holding een nieuwe Oh’Green-vestiging in Wallonië. De eer is weggelegd voor Hognoul, dat vlak op de grens tussen Luik en Limburg ligt. Dankzij dit nieuwe filiaal klokt het totale winkelpark van de holding af op 13 vestigingen, waarvan 7 in Vlaanderen en 6 in Wallonië.

Non-food expert bij Gondola, Chris Van Wesemael, reageert alvast positief op het nieuws: "Er komt dan toch een tuincentrum op de site van Hognoul. Initieel dacht Ikea daar een test uit te voeren met een tuinwinkel, al is dat toen om diverse redenen niet door gegaan. Er staan dit jaar zeker nog verrassingen te gebeuren op vlak van Garden Retail."

Oh’Green staat vooral bekend om zijn aanbod planten, bloemen, decoratie, tuinmeubelen en dierproducten. Moederbedrijf Garden Center Holding is in handen Pentahold, E-Capital en Van Gastel, en zou naar verluidt goed zijn voor een vermogen van 58 miljoen euro. Ter herinnering, begin dit jaar verliet voormalig CEO van Oh’Green, Bob Douliez, het bedrijf.