Op donderdag 21 september organiseert Gondola Academy een opleiding "Commercieel onderhandelen in crisistijd". Op het menu: een exclusieve ontmoeting tussen sales managers van Carrefour, Colruyt en Delhaize!

Onder de deelnemers bevinden zich Raphael Gentile (Unit Dry, Drinks, Non-food & Sourcing bij Delhaize België), Nathalie Matterne (merchandise director & comex member bij Carrefour België), Lennart Trioen(purchasing director bij Colruyt voor droge kruidenierswaren, near-food en non-food) en Gerald Naelaerts(Zenith Training). 

Intensieve onderhandelingen over huidige en toekomstige prijsstijgingen voor volgend jaar. Leveranciers, merken en retailers zullen aanwezig zijn om te discussiëren en debatteren. 

Gondola Academy zorgt voor een stevige basis en de juiste know-how om je te lanceren in het avontuur dat voor je ligt. Het doel? Deelnemers trainen om een sterke positie in te nemen als voorbereiding op onderhandelingen met leveranciers en retailers.

De Sales & Nego Summit richt zich ook op cijfers en analyse. NielsenIQ en Gondola Academy zullen beide hun rapporten en uitleg geven over trends in de verschillende retailcategorieën. Het Retail Report, geproduceerd door Gondola Academy, zal ook worden gepresenteerd, waarin een decennium aan retailcijfers wordt toegelicht. En aan het eind van het congres wordt ook de FMCG-poster gepresenteerd.

Tot slot zal een juridisch perspectief worden geboden door Faros, die de conferentie zal afsluiten met een samenvatting van de belangrijkste punten om te onthouden.

Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk te ontwikkelen en belangrijke contacten te leggen met enkele van de beste verkopers van België.

Het evenement vindt plaats op donderdag 21 september in Eigenbrakel bij Kinepolis Imagibraine, van 10 tot 18 uur.

Aarzel niet om je in te schrijven via de opleidingspagina.