In deze moeilijke tijden wil Gondola de sector een hart onder de riem steken. Daarom kunt u  Gondola Magazine twee maanden lang gratis lezen. Schrijf je snel in!

In tijden van crisis is niks belangrijker voor retailers om te beschikken over de juiste informatie. Dat moet bedrijven helpen om zich voor te bereiden, te reageren of te anticiperen op de impact van de coronacrisis. Bij Gondola geloven we dat het onze taak is om onze retailkennis toegankelijk te maken voor al onze klanten en spelers uit de retailsector. Al onze corona-gerelateerde artikels zijn gratis beschikbaar op onze website, onze liveblog, onze newsletters, maar ook in Gondola Magazine.

Aangezien de meeste mensen van thuis uit werken, hebben ze geen toegang tot de exclusieve informatie in Gondola Magazine. Daarom hebben we besloten om elke professional uit de sector die gesitueerd is in België de kans te geven om twee maanden lang gratis ons Gondola Magazine te ontvangen bij hun thuis.

Log je in met je gratis Gondola-account (of maak een gratis account) en schrijf je in voor ons gratis Gondola Magazine.

Ter verduidelijking: na twee maanden stopt het abonnement automatisch. Er zullen geen kosten worden aangerekend.

Kwaliteitsjournalistiek kost geld. Net als andere bedrijven in België moet ook Gondola deze woelige waters doorzwemmen. Maar wij geloven in de kracht van goodwill en positieve energie. Dit is het moment om ons te verenigen als sector en we zorgen er graag voor dat u contact kunt houden. We willen al onze abonnees bedanken voor hun steun. Dat stelt ons in staat om u te voorzien van de meest relevantie informatie uit de retailsector en dat zullen we blijven doen. Dank u voor uw vertrouwen.

PS: aarzel niet om uw eigen informatie, meningen en positieve energie te delen met onze redactie (redac@gondola.be).