Kinepolis is gisterenavond uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2019 en volgt zo Ardo op dat vorig jaar in de prijzen viel. De bioscoop liet onder meer Torfs, Aertssen en Actief Interim achter zich. CEO Eddy Duquenne kreeg de prijs overhandigd door koning Filip. Dat schrijft Belga.

Het is ondertussen de 25ste keer op rij dat BNP Paribas Fortis, EY en De Tijd op zoek gaan naar de Onderneming van het Jaar. Een professionele jury met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld bekroonde uiteindelijk bioscoopketen Kinepolis tot winnaar, dat andere finalisten als Torfs, Aertssen en Actief Interim achter zich liet. De bioscoopketen volgt zo Ardo op dat vorig jaar in de prijzen viel. Ter herinnering, Kinepolis is trotse partner van Gondola en zal zoals elk jaar trouw present tekenen op onze jaarlijkse Gala Night.

“Naast de indrukwekkende expansiestrategie, die recentelijk een hoogtepunt bereikte met de uitbreiding naar de Verenigde Staten, valt Kinepolis vooral op door het ‘empoweren’ van zijn medewerkers en het creëren van extra toegevoegde waarde aan de klantervaring”, verklaarde Michèle Sioen, voorzitster van de jury gisteren. “Dit alles gebeurt met oog voor het milieu, met name door het invoeren van energiebesparende technieken, het uitvoeren van duurzame renovaties en het incorporeren van de nieuwste bioscooptechnologieën.”