Twee maanden voor de start van de beurs TrendZ Belgium – Intirio 2019 was het voor exposanten en pers verzamelen geblazen in Gent. Organisator Easyfairs wilde alle exposanten scherpstellen om er een geslaagde editie van te maken.

Intirio op vraag van de markt

Dirk Van Roy, hoofd van Easyfairs België belichtte de groep (marktleider in o.a. België) en de strategie van de organisatie. Dat Intirio in tegenstelling tot voorgaande berichten toch plaats vindt in 2019, komt er op vraag van de markt. Doelstelling is om meteen na de beurs met exposanten op basis van de info van bezoekers samen te zitten om de beurs dan waar nodig bij te sturen en zo een nieuw elan te geven. Dat de beurs plaats vindt samen met de voor België nieuwe vakbeurs TrendZ is geen toeval: er zijn heel wat overeenkomsten en overlappingen wat producten en bezoekers betreft. Intirio moet dus TrendZ Belgium versterken en omgekeerd.

Dat lijkt ons alvast logisch als je ziet dat 41% van de Intirio-bezoekers uit de sector “Home & Living” komt en TrendZ onder de bezoekers (in Nederland) ook onder andere interieurzaken telt.

Voor Intirio mikt de organisator op de wand-, vloer- en raambekledingsprofessional en dat met een creatieve beursopbouw ondersteund door een sterk communicatieplan.

TrendZ Belgium voor Living & Lifestyle

Deze beurs bestaat al 15 jaar bij onze Noorderburen en komt nu ook naar België. Net als in Nederland zal ze twee keer per jaar plaatsvinden (januari en september). TrendZ moet in België de opvolger worden van Decooh en All4home. De beursbezoeker zal ook verwend worden met een interieur en deco-congres dat in de hallen zelf zal plaats vinden.

Nieuwste trends ontdekken

Bezoekers van beide beurzen zullen de hallen betreden via een Trendsluis die onder leiding van Niek De Prest (Bigfish) wordt samengesteld rond drie belangrijke interieurtrends: de nieuwe elegantie, afrofuturisme en CAAS (Colour as a service). We kunnen alvast meegeven dat deze trends de moeite waard zijn om te ontdekken.

Afspraak dus in Flanders Expo van 27-29 januari.

Gratis registreren voor TrendZ Belgium kan via www.trendzbelgium.be met code TRE2008. Wie vooral geïnteresseerd is in het Intirio-aanbod kan gratis registreren via www.intirio.be met code INT2008.