De retail- en FMCG-sector is één van de de belangrijkste werkgevers in België. Er werken 650.000 mensen in de retail, 250.000 anderen zijn aan de slag bij de merken en leveranciers en nog eens 100.000 bij de rechtstreekse dienstverleners. Dat aantal jobs is net als de uitdagingen waar de sector voor staat enorm. Gondola is zich daarvan bewust en lanceert daarom vandaag een uniek rekruteringsplatform in België, Gondola People, in samenwerking met Talentsquare. Wilt u deze tool leren kennen? Profiteer dan nu van ons lanceringsaanbod: schrijf u in en publiceer uw vacatures twee maanden gratis! 

Gondola People is uw nieuwe professionele rekruteringsplatform, dat speciaal werd ontworpen voor de retail- en FMCG-sector. U kunt er uw toekomstige medewerkers aanwerven, vacatures posten, nieuwe talenten ontdekken en u profileren als expert. 

8 competentiegebieden

De beroepen van de toekomst worden op Gondola People ingedeeld in 8 competentiegebieden: Sales & Purchase; Logitics & Transport; Store; IT, Data & Digital; Project & Developpement; Marketing & Communication; Finance, HR & Operations; en de andere nicheberoepen die in de toekomst verder ontwikkeld zullen worden.

Gondola People wil de link leggen tussen deze 1.000.000 talenten, hun beroepen en hun werkgevers van morgen. 

3 tools

Maar Gondola People is meer dan een rekruteringsplatform, het biedt retailers, merken en dienstverleners 3 handige tools. Naast het online platform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om jobs 100% autonoom te plaatsen, is Gondola People ook verkrijgbaar op papier. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en richt zich op de mensen achter de beroepen van de sector. Daarnaast biedt Gondola People ook een driemaandelijkse rapportering over de populairste vragen en aanbiedingen in de wereld van de retail- en FMCG. Dat zal bedrijven helpen om hun employer branding of aanwervingsstrategie te optimaliseren. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er op het platform ook artikels beschikbaar die de beroepen en jobs vergezellen en al de nodige info leveren over toekomstige werkgevers en talenten. 

Lanceringsaanbod: publiceer uw vacature gratis!

Ga snel naar onze website om te profiteren van deze uitzonderlijke promotie!

Hebt u nog vragen over dit nieuwe platform? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: people@gondola.be

Klik hier!
Lanceringsaanbod: publiceer uw vacature gratis!

Hoe werkt het?

Het platform is zo opgericht dat het zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken is. Als firma kunt u credits kopen (een credit kost 699 euro) en laat u toe een vacature 2 maanden lang online te plaatsen. U kunt daarnaast ook optioneel communiceren in het Gondola People magazine rond uw onderneming of het gezochte profiel. 

Als u daarentegen als professional op zoek bent naar een nieuwe challenge, kunt u gratis en anoniem uw cv uploaden op gondola.be/people.

Lanceringsaanbod: publiceer uw vacature gratis!

Om u te laten kennismaken met ons nieuwe rekruteringsplatform bieden we u de kans om uw vacature op Gondola People tijdelijk gratis te publiceren. Als u uw vacature nu uploadt, kunt u deze twee maanden lang gratis publiceren op ons platform.