Gondola Day 2022, dat op donderdag 19 mei in Kinepolis Imagibraine plaatsvindt, is opnieuw uitverkocht! Voor degenen die toch nog graag willen deelnemen aan dit evenement is er goed nieuws: het is mogelijk om u in te schrijven op de wachtlijst. First come, first served…

Op donderdag 19 mei komt de retail- en FMCG-sector opnieuw samen in Kinepolis Imagibraine voor Gondola Day. Een evenement dat wij tot ons genoegen, zoals altijd met groot succes, kunnen blijven organiseren en waar zo'n 600 professionals uit de sector bijeen zullen komen om te discussiëren over een zeer origineel thema dit jaar: invisbile. Een unieke kans om een aantal fantastische sprekers te horen op een zeer inspirerende dag. Jan Van Holsbeke (Bio-Planet), Giny Boer (C&A), Henk Jan Beltman (Tony's Chocolonely), David Favest (Bentley, Lamborghini - Bugatti & Rimac)... het zijn maar een van de vele topsprekers die aanwezig zullen zijn. Ontdek het volledige programma en de meer dan 20 sprekers hier.

Wachtlijst

Went u zich in te schrijven op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar Rachel Peeters (r.peeters@gondola.be). First come, first served!

Wachtlijst