Sanitairspecialist FACQ opent vandaag een nieuw Sanicenter in Doornik. Daarnaast volgt er op 28 februari ook een showroom. Dankzij deze nieuwe vestigingen kan FACQ zijn nationale groei verder uitbouwen.

Na de opening van een nieuwe showroom in Eupen en een gloednieuw Sanicenter in Oudenaarde, is Doornik aan de beurt. FACQ opent er een nieuw Sanicenter voor professionals gespecialiseerd in sanitair, verwarming en hernieuwbare energie. De nieuwe vestiging in Doornik is gelegen aan de Doornikseteenweg, “een waar bouw- en renovatie-epicentrum”, aldus het bedrijf. Veel bedrijven hebben er namelijk een vestiging, waardoor het aanbod voor de consument blijft groeien. Dankzij de afrit van de autosnelweg op slechts 500 meter van het Sanicenter, is het vlot bereikbaar voor de inwoners van Doornik en Moeskroen, maar ook voor wie van regio Bergen komt. In het nieuwe Sanicenter vinden professionals meer dan 7.000 artikelen verspreid over 1.800 à 2.000 m². 

Showroom

Daarnaast opent het bedrijf er op 28 februari eveneens een showroom om aan de vraag van particulieren te voldoen. In tegenstelling tot de Sanicenters, die voorbehouden zijn voor professionals, zijn de FACQ-showrooms gericht op de noden van het grote publiek. De particulier kan er namelijk terecht voor inspiratie bij de renovatie of inrichting van de badkamer alsook voor advies van experts uit de sector. Dankzij deze nieuwe vestigingen kan FACQ zijn nationale groei verder uitbouwen.