Bob Douliez, voormalig sales manager Belgium bij Ikea Group en oud-General Manager van Casa International, houdt op 18 september een nieuwe plantenmarkt boven de doopvont.  

Van 18 tot 20 september kan je een nieuw concept van plantenmarkt ontdekken waarbij de planten lokaal en op ethische en duurzame wijze gekweekt worden. Dit vrij unieke concept wordt door onder anderen Bob Douliez gedragen. Hij is ook in tuinretail geen onbekende aangezien hij tot 2019 CEO was van de Oh'Green. Met het nieuwe concept "ympa", willen de initiatiefnemers "mensen dichter bij de natuur brengen door een assortiment lokaal gekweekte planten aan te bieden", geheel volgens het charter van The Green Community. ympa betekent enten in het Zweeds. Enten is het vermeerderen van planten. De eerste ympa markt vindt plaats in het Cultureel Centrum Meulestede in Gent en loopt van 18 tot 20 september. 

De ympa markt is tevens de voorbode van een totaal nieuw winkelconcept dat later in oktober wordt gelanceerd. We houden je uiteraard hierover verder op de hoogte.