Supermarktketen Delhaize geeft ter gelegenheid van Cyber Monday exclusieve kortingen op een aantal producten in haar webshop. 

Wie vandaag Quaker muesli, Doritos chips of Silan wasverzachter koopt via Delhaize.be krijgt 70% korting. In totaal geeft Delhaize die stevige korting op 24 producten in haar webshop. De enige voorwaarde is dat je ze voor middernacht bestelt en ze gaat afhalen in een winkel. Met deze actie doet Delhaize mee aan ‘Cyber Monday’, de maandag na ‘Black Friday’ waarop online retailers grote kortingen geven om klanten naar hun wegwinkel te lokken. 

De actie past in de strategie van Delhaize om meer in te zetten op e-commerce en haar webhop meer bekendheid te geven. Om die reden integreerde de supermarkteten enkele maanden geleden al de thuisleveringsdienst Caddyhome in Delhaize.be, wat de online diensten moest stroomlijnen en eenvoudiger maken voor de klant. 

Dat Delhaize, net als vorig jaar, op de Cyber Monday-kar springt, is niet verwonderlijk. Samen met Black Friday is het een topdag voor online retailers. Zo meldde Comeos dat de Black Friday van afgelopen vrijdag voor pure onlinespelers in ons land de allerbeste verkoopdag ooit was.

 

Live in stations

De Cyber Monday-actie van Delhaize was ook te zien in enkele Belgische treinstations. Op 10 grote digitale Play-schermen in stations in Brussel, Antwerpen, Gent en Namen konden treinreizigers en voorbijgangers een hele dag lang producten rechtstreeks bestellen op de interactieve schermen. Delhaize werkte voor deze campagne samen met Clear Channel.