Advocate Barbara van Hussen is sinds begin deze week de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Blokker Holding. Zij volgt Michiel Witteveen op die zich terugtrekt uit de Raad, maar wel CEO blijft van de groep. 

Barbara van Hussen, momenteel advocaat en partner bij JanssenBroekhuysen Advocaten, heeft er tientallen jaren als pleiter opzitten. Blokker Holding is er dan ook van overtuigd dat zij de geknipte persoon is voor deze functie. “Wij zien in Barbara van Hussen met haar ruime ervaring in de rechtspraktijk, in het bijzonder Merger & Acquisitions en Private Equity, een welkome versterking van onze Raad van Commissarissen en zien uit naar een constructieve samenwerking”, laat Blokker Holding weten. 

Zij vervangt Michiel Witteveen die eerder deze week besloot om zich terug te trekken uit de Raad van Commissarissen. Witteveen was sinds 1 december 2017 lid van de Raad en sinds februari 2018 zelfs voorzitter. Bovendien is hij sinds  het terugtreden van de bestuurders van Blokker Holding op 15 mei ook waarnemend CEO van Blokker Holding. Die functie zal hij behouden.  

Ter herinnering, na deze wijzigingen bestaat de Raad van Commissarissen momenteel uit: Barbara van Hussen (voorzitter), Jolanda Poots-Bijl en Roland van Kralingen.