Albert Heijn pakt voor het eerst in België uit met een snackmuur in de winkel waar klanten terechtkunnen voor kant-en-klare Aziatische gerechten. Zo wil Albert Heijn de klanten op een speelse en leuke manier laten kennismaken met het Aziatische assortiment in de winkel. Alle snacks zijn bovendien gratis.

Liefhebbers van de Aziatische keuken kunnen voortaan hun hart ophalen bij de nieuwe Aziatische snackmuur van Albert Heijn België. Ze vinden er tal van handige kant-en klare gerechten zoals noedelsoep uit Maleisië met scampi’s, rode curry met kip of een frisse noedelsalade. “Naast de lekkere Aziatische gerechten krijgen klanten ook het recept mee naar huis om dit gerecht in een handomdraai thuis klaar te maken”, verduidelijkt Albert Heijn. De Nederlandse retailer wil klanten zo  op een speelse en leuke manier laten kennismaken met het Aziatische assortiment in de winkel. De snacks uit de muur zijn bovendien gratis.

De snackmuur zal vanaf zaterdag 27 oktober in de Karel Oomsstraat in Antwerpen staan en zal nadien zijn opwachting maken in de Albert Heijn winkel aan de Ghelamco arena in Gent en de Albert Heijn winkel in Genk.

Het is niet de eerste keer dat Albert Heijn een “snackmuur” introduceert. Begin juli testte Albert Heijn Nederland namelijk zijn befaamde “AH Maaltijdmuur” op het hoofdkantoor in Zaandam. Klanten kunnen er terecht voor maaltijdsalades, verse kant-en-klaar maaltijden en gerechten uit de Allerhande box. Bovendien is de verkoopautomaat gekoeld zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Foto: Facebookpagina Albert Heijn