AH to go en Thuisbezorgd.nl werken sinds vandaag samen voor de bezorging van AH to go-producten in Amsterdam. Die worden per e-bike gratis bezorgd vanuit twee AH to go-winkels in de Nederlandse hoofdstad. De retailer benadrukt bovendien dat er begin volgend jaar meer iniatieven rond thuisbezorging zullen volgen, ook voor zijn traditionele supermarktconcept. 

Zoals we eerder deze week al aankondigden, voert Albert Heijn momenteel gesprekken met Thuisbezorgd.nl en Deliveroo voor de levering van maaltijden aan huis. En het eerste resultaat van die gesprekken is nu al zichtbaar. Zo kunnen Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl vanaf vandaag producten van AH to go laten bezorgen. Er is een selectie gemaakt van de populairste producten uit het AH to go-assortiment waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. De producten worden met een e-bike opgehaald bij de AH to go in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein en vervolgens gratis bij de klant bezorgd.

Of de service ook naar andere steden zal uitgerold worden, is afhankelijk van de evualtie die binnen twee maanden volgt. Al reageert Jan-Willem Dockheer, general manager van AH to go, alvast enthousiast op de samenwerking: "Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten."

AH to go, de gemaksformule die focust op on the go maaltijden, heeft een groot assortiment dat zich bij uitstek leent voor een makkelijke en lekkere lunch, snack of maaltijd. De toevoeging van dit assortiment op het platform van Thuisbezorgd.nl is voor de marktleider in online eten bestellen dan ook een mooie aanvulling. “Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn”, vertelt Silvie Cremers, Director of Sales van Thuisbezorgd.nl. “Als grootste bezorgservice in Nederland en Europa hebben wij veel ervaring met het bezorgen van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen.”

Thuisbezorgd.nl werkt inmiddels met meer dan 7.500 verschillende Nederlandse restaurants samen om klanten zo een divers mogelijk online aanbod te bieden dat gratis aan huis wordt geleverd .Het bedrijf is bovendien al langere tijd bezig het aantal steden waarin zij eigen bezorgers ter beschikking stelt uit te breiden. De eigen bezorgdienst “Scoober” is momenteel gratis beschikbaar in zes Nederlandse steden en is te herkennen aan de oranje bezorgers op e-bikes.