De Belgische modeketen ZEB maakt zijn entree op de Luxemburgse markt. Het bedrijf opent er op 28 februari haar allereerste multibrand fashion store in Bettembourg. ZEB wil trouwens alles tot in de puntjes uitwerken en investeerde daarom 1 miljoen euro in haar nieuwe filiaal. 

ZEB ziet het groots: de modeketen wil het buitenland veroveren en maakt daarom op 28 februari zijn debuut in het Groothertogdom Luxemburg. Concreet opent de modeketen er haar eerste verkooppunt in Bettembourg, meer bepaald in het hart van het Hi-Fi Warehouse complex. “We stelden vast dat er in de regio nog geen multimerkenwinkel aanwezig was die een groot aantal kwaliteitsmerken aanbood aan een gevarieerd publiek. We wilden ZEB introduceren in het buitenland en met haar multibrand-concept vormt ZEB de perfecte aanvulling op het reeds bestaande modeaanbod op de Luxemburgse markt “, legt CEO Luc Van Mol uit. Speciaal om haar nieuwe winkel tot in de puntjes uit te werken, investeerde de topman ruim 1 miljoen euro. Zo is de winkel uitgerust met de modernste technologie, waaronder een interactieve kiosk, die de beschikbaarheid van de volledige ZEB-voorraad weergeeft, en grote digitale schermen. Verder kunnen er ook 7 personeelsleden aan de slag. 

Ter herinnering, in België en Luxemburg biedt ZEB meer dan 70 topmerken aan voor zowel mannen als vrouwen, waaronder Vila, Jack&Jones, Guess en Calvin Klein. Naast internationale brands, is er ook mode van eigen bodem, zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode of DEUX by Eline De Munck.