Enkele maanden na een eerste winkel in Deurne, opent Jumbo vandaag een tweede verkooppunt in de stad. Hier zullen voor het eerst ook Hema-producten verkrijgbaar zijn.

De liefde van Jumbo voor Deurne moet groot zijn. Amper 3 maanden na de opening van zijn eerste verkooppunt in de stad, opent de Nederlandse supermarktketen vandaag een nieuwe vestiging. Dit keer aan het Wim Saerensplein. Hierbij gaat het om een voormalige Alvo-supermarkt die is overgenomen. De winkel die zich uitstrekt over een oppervlakte van 1.200m2 en 70 mensen tewerkstelt, is de derde in de provincie Antwerpen en de vijfde in België. Klanten vinden er net als bij andere Jumbo-winkels Belgische producten zoals lokale kazen, beenham en Vlaamse klassiekers, maar evengoed typische Jumbo-producten zoals Wapenaer-kaas en La Place-producten.

Hema producten bij Jumbo

Nieuw is dat Jumbo voor het eerst ook Hema-producten aanbiedt in zijn winkel. Daarbij gaat het onder meer om feestproducten, kookgerei, panty’s en sokken, kantoorbenodigdheden en kaarsen. Het assortiment varieert naargelang het seizoen en komt voort uit de samenwerking tussen de twee Nederlandse ketens die in april werd aangekondigd.