Jumbo neemt twee winkels van de onafhankelijke supermarktketen Alvo over: één in Deurne en één in Ranst. Tegelijk opent Alvo zelf drie nieuwe vestigingen. 

Jumbo België neemt voor de eerste keer supermarkten over in België. De Alvo supermarkten in Deurne en Ranst worden omgevormd tot Jumbo winkels. Het personeel dat momenteel werkzaam is in beide Alvo winkels gaat mee over en aan de slag bij Jumbo. Jumbo komt in 2020 naar Ranst en zal naast de geplande opening aan de Lakborslei dus nog een tweede winkel openen aan het Wim Saerensplein in Deurne.

“De overname van deze twee winkelpanden zijn belangrijk voor Jumbo en dragen bij aan onze geplande expansie in België. We werken momenteel naar een 10 winkels in 2020. Dit is minder dan voorzien, het coronavirus heeft voor een vertraging gezorgd in de oplevering van vestigingspunten. Beide locaties zijn perfect gelegen en we kunnen niet wachten om ook hier klanten te laten kennismaken met onze Jumbo formule, zegt Peter Isaac”, managing director van Jumbo België.