Sportretailer Topshelf wordt de nieuwe huurder van het voormalige V&D-pand in Arnhem. Met deze nieuwe vestiging breidt Topshelf zijn aantal megastores uit naar zes winkels.

Na de megastores in onder andere Rotterdam en Utrecht, mag ook Arnhem het rijtje vervoegen. Het is meteen de grootste van de bende want, in tegenstelling tot de 5500 tot 7500 vierkante meter van de vijf voorgangers, is het oude V&D-pand met zijn 8435 vierkante meter zo’n 1000 vierkante meter groter. Topshelf laat weten dat een verdere uitbreiding op de planning staat en voert gesprekken om nog meer V&D-panden over te nemen.

Voorlopig zijn er nog niet veel panden van het warenhuis V&D verhuurd aan nieuwe ondernemingen, al zou het Franse Decathlon zich in een deel van het V&D-pand in Den Haag willen vestigen. Daarnaast circuleren er, volgens het Financieele Dagblad, berichten over een eventuele intrek van het Ierse modeconcern Primark in het pand in Utrecht.

Topshelf verkoopt voornamelijk sportartikelen en -mode, maar heeft daarnaast ook beautyproducten en parfum, vrijetijdskleding, reisartikelen en brillen.