Vandaag stellen we u graag Tom De Prater voor, hij is genomineerd in de categorie "e-commerce" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Tom De Prater.

Tom De Prater, Business unit mgr, Collect&Go

 

Tom De Prater Geboren in 1975

25 jaar ervaring in retail: food en non-food

Meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring in algemeen management binnen Colruytgroup: dreambaby - Collishop - Collect&Go. 

Business unit manager Collect&Go sinds 2018.

Bestuurslid Foodbag en MC24 (MyComfort24). 

Brede kennis van de verschillende domeinen van de retail waardeketen

Domeinexpertise in Ecommerce & Marketing, Inkoop & HR (Werving&Selectie).

Succesvol leiding gegeven aan transformatieprogramma's voor Colruytgroup als business-lead

Verantwoordelijk voor de sturing, governance en ontwikkeling van de Colruytgroup ecommerce food capability

Doelgerichte business developer, people manager & teamspeler, sterk geïnteresseerd in nieuwe markten

Kwaliteit en service zijn mijn leidraad, progressie mijn drijfveer

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.