Modehuis Terre Bleue opent begin december in Brugge een nieuwe winkel. De concept store die voorheen gevestigd was in de Steenstraat, verhuist naar de Eiermarkt nummer 3.

Terre Bleue neemt haar intrek in het voormalige pand van Frederiek van Pamel, de gekende florist. Met dit toonaangevend pand op een toplocatie kiest het merk voor een winkel met een uniek karakter en historie. De gevel met grote raampartijen moet immers niet alleen de etalage extra in de kijker zetten, maar geeft ook een maximale uitstraling aan het merk. Deze aparte locatie is bovendien zeer bereikbaar voor de shoppers, aldus Terre Bleue.

De nieuwe winkel strekt zich uit over 160 m2 en is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept met focus op branding en storytelling. “Aan de hand van moodboards met schetsen en patronen zal het verhaal van ons merk centraal staan”, vervolgt de keten. Door te opteren voor kwalitatieve en natuurlijke materialen, zetten ze bovendien een uitnodigende customer experience neer.

"De nieuwe winkel, die begin december de deuren opent in Brugge, is uniek door zijn locatie en omvang", vertelt Peter Perquy, CEO van Terre Bleue. "In het karaktervolle pand waar voorheen Frederiek van Pamel huisde, kiezen we alweer voor een A-locatie. Hiermee versterken we de aanwezigheid van ons belevings- en winkelconcept in de regio."