Vanaf vandaag zijn er ook Godiva-corners te vinden bij de Delhaize Shop&Go-winkels aan de Q8-tankstations. Momenteel zijn de chocoladecorners enkel te vinden in 12 Q8-tankstations in België en Luxemburg, maar dat aantal wordt in de komende maanden opgetrokken tot 32.

Wie op zoek is naar chocolade van Godiva kan vanaf vandaag ook terecht in 12 Shop&Go-winkels van Delhaize die gevestigd zijn aan Q8-tankstations. Daar wordt een speciale corner met een uitgebreid ‘on the go’ assortiment gewijd aan het bekende chocolademerk Godiva. Op die manier willen Q8, Delhaize en Godiva inspelen op de grote vraag naar meer on the go shopping. 

Godiva-corners bij Q8-tankstations

Momenteel is de chocoladecorner enkel aanwezig in 12 tankstations van Q8 in België en Luxemburg, maar dat aantal wordt in de komende maanden opgetrokken tot 32. Daarbij gaat het om 20 Belgische winkels en 12 Luxemburgse. 

“We merken dat de vraag naar makkelijk bereikbare plaatsen om snel maar wel vers en kwalitatief te shoppen blijft stijgen, liefst op de weg die mensen toch al moeten doen”, verklaart Bert Gillis, Retail Director Benelux bij Q8. “We zijn dan ook heel blij dat we samen met Godiva nog verder op deze behoefte kunnen inspelen met premium chocolade snacks naast de verse producten van Delhaize Shop & Go, broodjes van Panos en koffie van Nespresso. Verder is ook het geschenk-assortiment een heel interessante aanvulling voor ons. We geloven dat onze stations de perfecte plek zijn om nog snel een presentje te kunnen meenemen, bijvoorbeeld onderweg naar een belangrijk businesscontact of een etentje.”