Christophe Charlot
Christophe Charlot
Achter de geruststellende geur van versgebakken brood en een goed georganiseerde bakkerijafdeling staat personeel dat bereid is om een beroep te aanvaarden dat slopend en verre van eenvoudig is. Vroeg opstaan, een strak tempo om alles klaar te hebben voor de opening: een broodnodig werk dat de klant nooit ziet. Een ontmoeting met Céline Guillemin, 39 jaar, verantwoordelijke voor de bakkerijafdeling van de Intermarché in Waver.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit is om onze inhoud beter af te stemmen op onze lezers. Ontdek hier de voordelen:
Retail van nul af opnieuw leren: hoe Rami Baitiéh Morrisons herlanceerde
300ste editie: "Gondola moet helpen om het heden te begrijpen en de toekomst vorm te geven"
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?