Vandaag stellen we u graag Olivier Lemay voor, hij is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Olivier Lemay.

Olivier Lemay, Country Leader – Head of sales Belgium & Luxemburg, P&G

leidt de activiteiten en verkoop van P&G in België en Luxemburg en bedient meer dan 12 miljoen consumenten. Als Country Leader is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van go-to-market plannen in België en Luxemburg. P&G is een van 's werelds grootste producenten van consumentengoederen en is sinds 1956 aanwezig in België en Luxemburg.

Olivier gebruikt zijn 18 jaar ervaring als commercieel manager en zijn diepgaande kennis van de dynamiek van het pan-Europese handels landschap om de snelgroeiende merken van P&G in de Belux-regio te leiden en de klanten innovatie, duurzame producten en de beste ervaringen te bieden.

Sinds hij in 2005 bij P&G in dienst trad als Account Executive en de verkoop en activiteiten van P&G's papiermerken uitbreidde, heeft Olivier zijn carrière doorgebracht met het ontwikkelen van winnende strategieën, het leiden van teams en het laten groeien van activiteiten binnen de merkenportefeuille en wereldwijde activiteiten van P&G. Voor zijn huidige functie was Olivier Commercial Director voor Feminine Care in Europa en gaf hij leiding aan een van de grootste activiteiten van P&G in Europa.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.