Het familiebedrijf in gedistilleerde dranken benoemt Gilles Nackaerts tot Business Unit Director voor België en Luxemburg en Stéphane Cluzet tot Managing Director voor West-Europa.

Bacardi kondigt twee belangrijke benoemingen aan voor zijn managementteam. Gilles Nackaerts is benoemd in de nieuw gecreëerde functie van Business Unit Director voor België en Luxemburg. Hij wordt verantwoordelijk voor het toezicht op de commerciële activiteiten van het familiebedrijf in België en Luxemburg en voor het stimuleren van de groei van de iconische merken. 

©

Bacardi

Sinds Gilles vier jaar geleden bij Bacardi in dienst trad, gaf hij leiding aan de Off-Trade & Wholesale activiteiten van het bedrijf in België en Luxemburg. In zijn nieuwe functie is hij marktleider en verantwoordelijk voor zowel de On-Trade als de Off-Trade sector. De nieuwe marktmanager rapporteert aan Stéphane Cluzet, die nu Managing Director is van de divisie West-Europa. Stéphane, voorheen verantwoordelijk voor Bacardi in Frankrijk en Italië, wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Frankrijk en de Benelux.