Vandaag stellen we u graag Muriel Bernard voor, ze is genomineerd in de categorie "e-commerce" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Muriel Bernard.

Muriel Bernard, CEO, eFarmz

Previous companies :

  • The Shift vzw/asbl

  • Mobistar

Is een Business Engineer. Na 12 jaar in Sales & Marketing in multinationals te hebben gewerkt, overviel haar het verlangen om verder te gaan en in 2013 lanceerde ze het eFarmz project met de overtuiging dat het mogelijk is om anders te eten maar ook ondernemend te zijn.

eFarmz is een e-commerce platform met als missie de toegang tot duurzaam voedsel te vergemakkelijken en het Belgische dieet opnieuw uit te vinden door het aanbieden van maaltijden in dozen en een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde biologische producten van lokale producenten. 

Het bedrijf heeft een duurzaam en dynamisch kortsluiting-ecosysteem gecreëerd dat zowel eerlijk is voor lokale producenten door hen passend te betalen, dat de eindklant een product biedt dat goed is voor hem en het milieu en in het midden een structuur met toegevoegde waarde die een positieve maatschappelijke impact heeft.  

Het bedrijf is gecertificeerd als "Ecodynamic Company", won de Jury, Public en Sustainability awards bij de Be commerce awards 2021, en werd door EY aangewezen als Scale-up van het jaar.  De "BCorp" certificering is aan de gang. 

eFarmz heeft 50 werknemers en levert wekelijks aan duizenden gezinnen in heel Franstalig België en sinds kort ook in Vlaanderen. 

Muriel Bernard is de oprichter en CEO van eFarmz, ontving de Lobby Awards 2020 voor Economic Leader of the Year, de Bold Woman Awards by Veuve Clicquot 2021, en was finalist voor Trends- Tendances Manager of the Year 2021.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.