Mr. Flexx® heeft zijn naam niet gestolen. Deze 100 procent circulaire display is het summum van flexibiliteit, ontwikkeld met een hart voor de planeet en shoppermarketing. De sustainable display mag dan al een lage voetafdruk hebben, zijn impact is groot. Met Mr. Flexx® haal je sterke stopping power in huis, met een duurzaam karakter.

Hét alternatief voor karton

Displays moeten in het oog springen om shoppers te engageren en overtuigen. Traditionele kartonnen (opgevulde) versies missen hun doel niet, maar op duurzaamheidsvlak scoren ze ondermaats. Onder andere door de korte levensduur en een complexe toeleveringsketen met veel duur en milieubelastend transport. Precies daarom ontwikkelde het Nederlandse bedrijf Vlastuin, al 55 jaar specialist in innovatieve instore solutions, een oplossing met maximale flexibiliteit en impact. En dat in een ecologisch verantwoorde en kostenefficiënte uitvoering.

Mr. Flexx
©

Mr. Flexx

De vier sleutelwoorden:

  1. Reduce: tot 90% minder karton
  2. Reuse: volledig aanpasbaar voor hergebruik
  3. Repair: makkelijk te vervangen onderdelen
  4. Recycle: 100% recycleerbaar

Mr. Flexx® wordt gemaakt van ABS, een licht, robuust en vormvast materiaal dat jaren meegaat. Omdat de display maar uit één (recycleerbaar) materiaal bestaat, is hij nog circulair ook. Dat is een grote troef voor de planeet en voor merken of retailers die hun groene inspanningen zichtbaar willen uitdragen.

Modulair en veelzijdig

Mr. Flexx® is geen new kid on the block – In de classic versie bewijst hij al een decennium zijn nut in binnen- en buitenland, in grote en kleine winkels, voor de uiteenlopendste producten. Aan de insteek is niets veranderd, maar met de nieuwe premium versie werden extra mogelijkheden, toepassingen en add-ons toegevoegd. Altijd met oog voor de wensen van gebruikers, vragen vanuit de markt, nieuwe trends, noem maar op.

Mr. Flexx
©

Mr. Flexx

Door het modulaire karakter, de eenvoudige montage, inclineerbare schappen en vele decoratieopties, past Mr. Flexx® zich moeiteloos aan elke presentatie aan: van dranken en voeding tot cosmetica en farmaceutische producten. In de rug plaats je probleemloos verschillende types blisterhaken. De draagkracht? IJzersterk, tot liefst 35 kilo per schap. Speel met hoogtes en breedtes naar wens. Voeg er decoratieve headers, zij- en achterkanten aan toe. Zet er eventueel wieltjes onder. En maak vooral gebruik van de opties om de zin- tuigen te prikkelen. Bijvoorbeeld geluid en beeld, sensoren, verlichting en zelfs geurcassettes.

Mag het nog wat meer zijn? Dan transformeer je Mr. Flexx®-modules in een volwaardige pop-upstore of winkelinrichting. Kortom, eindeloze creatieve mogelijkheden voor presentaties die écht indruk maken en je verkoop de hoogte in stuwen.

Slimme investering

Er zijn legio redenen om voor Mr. Flexx® te kiezen. Je reduceert je CO2-uitstoot, verbruikt minder karton, optimaliseert je logistieke activiteiten en geniet ongeëvenaarde flexibiliteit. Daar komt nog bij dat de onderdelen universeel uitwisselbaar zijn en eenvoudig schoon te maken.

Wat met de investering? Die verdien je snel terug dankzij een hoge ROI, lagere transportkosten en een kortere time-to-market. Tel daar nog bij dat de display beschikbaar is voor aankoop of huur. Zo is er altijd een formule die past bij jouw noden als merk, retailer of merchandiser. Van permanent gebruik om bijvoorbeeld artikelen met korting in de kijker te zetten, tot een tijdelijke opstelling voor seizoensacties of productlanceringen.

Mr. Flexx
©

Mr. Flexx

Projecten die tot de verbeelding spreken

Brita
Brita kiest voor krachtige field sales. De actieve rol voor het salesteam in combinatie met Mr. Flexx® is een succesvolle strategie. Ook Alpro Danone België werkt sinds kort met Mr. Flexx® via field sales met het displayformaat 40x40 cm.

Hoogvliet Supermarkten

Dank zij de impactvolle Mr. Flexx®-displays voor de promotie van A-merken en huismerken realiseert Hoogvliet in ruim 70 supermarkten hogere verkoopcijfers en snoeit het drastisch in zijn kartonverbruik.

Meer info?

Contact
kennismaking & informatie
België
Frank Hoeckx
+32 476 39 34 24
fhoeckx@gmail.com
Nederland
Annemarie Onderstal
+31 355 48 87 30
www.mrflexx.com/nl
www.vlastuincdi.com