Betaal nooit meer te veel. Dankzij het nieuwe Belgische platform AskOLI.net worden klanten automatisch verwittigd als ze recht hebben op kortingen. De organisatie volgt namelijk alle voordelen van 25 voordeelprogramma’s op de voet.

Iedereen herkent het wel. Je bent aangesloten bij zo veel organisaties dat je uiteindelijk niet meer weet wanneer je nu recht hebt op bepaalde kortingen. Daardoor loop je honderden voordelen mis. Gelukkig is er nu AskOLI.net, een Belgisch platform dat 25 voordeelprogramma’s opvolgt, waaronder Delhaize, Carrefour of Sodexo, en klanten verwittigt als ze recht hebben op een korting.

Hoe werkt het? Klanten hoeven zich eenmalig in te schrijven via AskOLI.net en hoeven dan enkel nog de voordeelprogramma’s waar zij lid van zijn, aan te duiden. Vervolgens worden ze door AskOLI.net op de hoogte gehouden van zodra ze recht hebben op een korting. Als klanten via Google of Bing bijvoorbeeld zoeken naar een elektrische fiets, dan wordt de website waar ze korting krijgen in fluo gemarkeerd en verschijnt er bovendien een uil-icoontje inclusief de exacte korting waar klanten recht op hebben.

AskOLI.net is nu ook beschikbaar als app via Android of iOS.

Foto: AskOLI.net