Manu Bracke is de nieuwe topman van de Belgische modegroep FNG. Hij vervangt Dieter Penninckx, die om medische redenen stopt. 

Manu Bracke neemt de leiding bij FNG. Samen met Dieter Penninckx en Anja Maes is hij één van de drie oprichters van de Belgische modegroep, gekend van merken zoals Brantano, CKS, Miss Etam, Claudia Sträter, Ellos en Jotex. Al sinds de oprichting van de onderneming vervult Manu Bracke de rol van COO. In een persbericht op de website van het bedrijf bedankt hij Dieter Penninckx namens iedereen binnen FNG voor de samenwerking.

Tegelijkertijd zegt hij ernaar uit te kijken om samen met de management teams en de gedreven medewerkers zijn schouders te zetten onder de toekomst van FNG.Dieter Penninckx zelf zegt dat liever langer aan boord was gebleven, maar dat een medische context hem dwingt om deze stap niet verder uit te stellen. “Ik wens Manu alle succes: hij is de geknipte man om mijn rol over te nemen. Samen met Anja, CFO Nathasja Van Bael en buying director An Michiels is het corporate bestuur van FNG in heel goede handen.”