Vandaag stellen we u graag Luc Houben voor, hij is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Luc Houben.

Luc Houben, General Manager, KELLOGG'S BENELUX

is na meer dan 30 jaar ervaring een expert in de FMCG sector. Zijn carrière binnen de Amerikaanse snacks- en ontbijtgranengigant Kellogg’s begon in 1991.  Zijn parcours, zowel in het binnen- als in het buitenland bracht hem finaal al General Manager aan het hoofd van de Benelux organisatie.  Zijn ervaring werd opgebouwd via een resem Sales- en Marketingfuncties maar ook als European lead voor Specialty Channels en Duty Free alsook Global lead voor de retailer Carrefour.

In de loop van zijn carrière heeft Luc geleerd te jongleren met talrijke culturen om het succes van zijn opdrachten te verzekeren. Hij heeft opmerkelijke kennis verworven van bedrijfspraktijken overal ter wereld die hem vandaag toelaten om een wijde kijk op het retaillandschap te hebben. Als sterke people manager is Luc een echte interne en externe voorstander voor inclusie, diversiteit en gelijkheid. Luc is tevens lid van het Lead Network ter bevordering van gendergelijkheid. Het is weinigen gegeven om een meer dan 30 jarige carrière op te bouwen in een uitermate volatiel en challenging FMCG landschap.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.