Vandaag stellen we u graag Lily Libeert voor, ze is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Lily Libeert.

Lily Libeert, Co-CEO - Sales & Marketing, Libeert

Previous companies : 

  • Jet Import

  • Industrial Design Center

Al 100 jaar doet Libeert jong en minder jong smelten voor de magie van chocolade.

Sinds 2020 zorgt een doordachte herpositionering voor een spectaculaire groei van het marktaandeel; 2 jaar opeenvolgend double digit. Tijdens de laatste paas- en sinterklaas periodes profileerde Libeert Belgian Chocolate Creators zich bovendien als marktleider binnen de Belgische seizoensmarkt.

De drijvende kracht achter de nieuwe koers is Lily Libeert, Commercieel Directeur en co-CEO. Samen met haar zus en twee broers bewaakt ze niet enkel de authenticiteit van het familiebedrijf, ze stoomt het bedrijf ook klaar voor de toekomst. Onder haar leiding gaat de Belgische chocoladeproducent ook buiten

de landsgrenzen op verkenning: klaar om hapje per hapje het buitenland - recent introductie in Nederland, Frankrijk en de USA - te veroveren met Belgische Chocoladecreaties.

Bij Libeert is Lily niet aan haar proefstuk toe. Als industrieel productontwikkelaar en alumnus van de Vlerick Management School, zette ze eerder haar schouders onder de lancering van Fever-Tree in België. In minder dan anderhalf jaar schopte het merk het tot marktleider binnen de categorie Premium Tonics. Lily kijkt vooruit en haalt haar energie uit compatibele teams die elkaar door diversiteit inspireren én versterken. Op deze manier geeft ze op een duurzame manier richting aan het merk Libeert en vertaalt deze visie in ambitieuze commerciële strategieën. Ze beseft als geen ander dat de emoties die Libeert producten losmaken vaak nog langer nasmaken dan de chocolade zelf. In een digitale wereld waarin ervaringen vluchtig zijn, is het talent van chocolade om blijvende herinneringen te creëren een belangrijke troef. Gekoppeld aan een stukje magie, eerlijke cacao en een snuifje verbeelding is het niet voor niets dat Libeert de harten en smaak- papillen van klein en groot in binnen-en buitenland weet te veroveren en hiermee nog grootse plannen heeft.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.