Gondola Day, het belangrijkste event binnen de retailsector, is weer van de partij. Dit keer volledig coronaproof. Daarom zullen de workshops en debatten dit jaar online doorgaan en dat maar liefst 3 dagen lang. De headliner? Jef Colruyt, topman bij Colruyt Group.

De coronacrisis mag dan wel hard hebben toegeslagen en de eventsector zwaar onder druk hebben gezet, toch verhindert dat Gondola niet om ook dit jaar zijn befaamde Gondola Day te organiseren. Om de veiligheidsmaatregelen te respecteren krijgt het event een kleine make-over: geen bijeenkomst in de Kinepolis van Imagibraine, wel een online webinar vol interessante debatten en workshops en dat drie dagen lang. Van 26 tot en met 28 augustus zullen deelnemers Gondola Days elke namiddag van 14u tot 16u30 kunnen volgen via een online platform vanuit hun zetel thuis. De debatten en workshops worden live uitgezonden vanuit een professionele studio in Lier en worden in goede banen geleid door presentatrice Valerie Thys. 

Headliner: Jef Colruyt

Een nieuwe editie dat betekent ook nieuwe keynotes en ook dit jaar staat er weer een waaier aan topsprekers klaar. De opvallendste klepper is waarschijnlijk Jef Colruyt. De topman bij Colruyt Group die normaal liever op de achtergrond blijft, zal zijn visie delen over new consumption, het thema van Gondola Days 2020. Daarnaast tekenen onder meer Jo Caudron (Scopernia), Rik Vera (Nexxworks) en Mathieu Renier (Decathlon) present. 

Online netwerken

Gondola Days is en blijft natuurlijk het belangrijkste netwerkevent in de retailsector. Daarom voorziet Gondola de mogelijkheid om online te netwerken. Daarnaast krijgen alle deelnemers naar goede gewoonte een giftbox vol nieuwe en leuke producten van partners van Gondola Days. Deze wordt aan huis geleverd wordt. Op die manier zorgt Gondola voor de full Gondola Days-experience. Ook wordt er gedacht aan deelnemers die geen tijd hebben om alle online sessies bij te wonen. Zij kunnen de workshops en debatten achteraf gratis herbekijken via een speciaal platform.

Het mag duidelijk zijn dat ook deze 2020-editie van Gondola Day weer een succes beloofd te worden. Afspraak op 26, 27 en 28 augustus!

Gondola Days 2020

Bent u benieuwd naar de visie van Jef Colruyt en andere topsprekers over de nieuwe consumptie? Schrijf u dan snel in voor Gondola Days 2020! 

Klik hier!
Gondola Days 2020