Vandaag stellen we u graag Jan Verlinden voor, hij is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Jan Verlinden.

Jan Verlinden, Owner, Ritchie

Previous companies : 

  • PepsiCo

  • British American Tobacco

Chef limonade maker

De vijftiger jaren. Een tijd van plezier en onschuld. Brigitte Bardot, doo-wop, hulahoops en... Ritchie; heerlijke limonade van eigen bodem. Vrolijk verkocht in België tot eind jaren 70, besloot Ritchie toen een welverdiende vakantie te nemen. Nu is Ritchie terug! Even bruisend als de fabelachtige jaren 50, maar met een 21ste eeuwse smaak.

Jan Verlinden besloot na 22 jaar zijn baan en carrière als marketeer op te geven. Hij woonde en werkte in zes verschillende landen en op drie verschillende continenten maar vanaf eind 2017 ging hij terug naar zijn roots: de brouwerij van zijn ouders in Vlaams-Brabant en herlanceerde Ritchie, een traditionele Belgische limonade op basis van een oud familierecept.

Ritchie 2.0 : de herlancering van een oud familiemerk.

Jan presenteert het verhaal van de herlancering van Ritchie : de ambitie om zijn favoriete frisdrank te lanceren in één van de meest competitieve markten die gemonopoliseerd wordt door de grootste FMCG-bedrijven ter wereld.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.