Anastasia Dellis is de nieuwe general manager voor Gorillas Nederland. Daarmee volgt ze Sadik Cevik op die voortaan aan de slag gaat als global VP corporate development, M&A en investor relations. 

Anastasia Dellis heeft al meer dan 15 jaar internationale retailervaring in verschillende regio's. Ze werkte bijna anderhalf jaar als commercieel directeur bij Gorillas, waarbij ze verantwoordelijk was voor de samenstelling van het Nederlandse assortiment en daarnaast de inkoopmarges heeft laten groeien. Ze heeft onder andere een sleutelrol gespeeld bij de afronding van de samenwerking met Jumbo. "Samen met het leadership team, ben ik enthousiast over de mogelijkheid om Gorillas’ weg naar winstgevendheid en versnelde impact voort te zetten", reageert de nieuwe general manager van Nederland. "Mijn doelstelling is niet alleen de marktleiderspositie van Gorillas te behouden; ook de groei van de werknemers die Gorillas hebben gevormd tot het bedrijf dat het nu is staat hier centraal."

De voormalige general manager van Nederland, Sadik Cevik, zal voortaan aan de slag gaan als global VP corporate development, M&A en investor relations. In zijn nieuwe functie zal hij, in samenwerking met CFO Elmar Broscheit, werken aan wereldwijde initiatieven op het gebied van partnerschappen, fusies, overnames en winstgevendheid.