Corona, de oorlog in Oekraïne en de klimaatverandering zetten de voedselketen meer dan ooit onder druk. Dit leidt tot tekorten aan grondstoffen en daarmee hogere grondstofprijzen. Ontdek in de whitepaper: 'Ketenborging' van Normec Foodcare hoe u binnen uw bedrijf en samen met alle schakels in de keten zorgt voor goed en veilig voedsel.

Bij aankoop moet het belang van de veiligheid van grondstoffen steeds voorop staan. De kwaliteitsafdeling heeft de handen vol aan het borgen van productveiligheid in de keten en ziet de risico’s van het te snel inkopen van mogelijk onveilige grondstoffen: zieke consumenten, consumentenbedrog en mogelijke recalls met verstrekkende gevolgen. Wilt u weten hoe u binnen uw bedrijf en samen met alle schakels in de keten zorgt voor goed en veilig voedsel? Lees dan de whitepaper ‘Ketenborging’ van Normec Foodcare. Krijg onder andere inzicht in:

  • De rol en verantwoordelijkheden van uw bedrijf in de keten
  • Hoe u de juiste informatie van leveranciers verkrijgt en beoordeelt
  • Hoe u voldoet aan eisen van retailers
  • Welke stappen u moet zetten om aan de slag te gaan met integrale ketenborging

Normec Foodcare helpt iedere schakel in de keten met specifieke diensten en oplossingen bij de totstandkoming van goed en veilig voedsel.

Whitepaper Ketenborging

Benieuwd naar de whitepaper? Download hem snel!

Klik hier!