Verrassend: Gil Dumarey geeft zijn functie als CEO van UpFresh op. De manager en de familie Depuydt, eigenaar van het bedrijf, dat onlangs fuseerde met Franky Fresh Food, kondigen dat in een gezamenlijke verklaring aan.

"Gil Dumarey treedt af als CEO van UpFresh in onderling overleg met de Raad van Bestuur, waarbij de samenwerking eindigt op 21 april 2023." Zo kondigt het persbericht, mede ondertekend door Gil Dumarey en de familie Depuydt, het vertrek van de CEO aan. In de tekst staat dat de familie Depuydt de dagelijkse leiding overneemt, waarbij Yves Depuydt en Kurt Depuydt elk de rol van co-CEO op zich nemen. "Met hun jarenlange ervaring en expertise zullen zij de strategie en visie van UpFresh als het versplatform van de toekomst verder ontwikkelen. Na een succesvolle start als commercieel directeur bij de voormalige Fermette Food Group, nam Gil twee jaar geleden het roer over om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Als CEO kan hij dan ook terugkijken op een mooi traject: sterke klanten- en omzetgroei, verdere uitbouw van een sterk stakeholdernetwerk; en de implementatie van een nieuwe organisatiestructuur en -cultuur, gepaard met een rebranding naar het UpFresh van vandaag."

Gil Dumarey van zijn kant becommentarieert het vertrek door te spreken over een nieuwe stap voorwaarts in zijn carrière. "UpFresh is een geweldig bedrijf met veel potentieel en ik ben dankbaar voor wat we samen met alle collega's in de verschillende vestigingen hebben bereikt. De afgelopen drie jaar heb ik het genoegen gehad dit geweldige team te leiden en ik ben er trots op de teugels over te dragen aan de familie Depuydt. Voor mij is het nu tijd om een pauze in te lassen en vervolgens een nieuwe uitdaging aan te gaan, met als rode draad mijn passie voor voedsel en de natuur als inspiratiebron voor een duurzame toekomst."

Verscongres

Gil Dumarey is spreker tijdens het Verscongres van Gondola Academy op 27 april! Benieuwd? Schrijf u snel in!

Klik hier!
Verscongres