The Belgian Chocolate Group, bekend van onder meer Koetjesreep, The Belgian en Starbrook Airlines, heeft sinds kort een nieuwe managing director: Frank Erfurt. Hij volgde Marc Pauwels op die voortaan voorzitter van de raad van toezicht wordt. 

The Belgian Chocolate Group, producent en exporteur van Belgische chocoladeproducten onder zijn eigen merken (The Belgian, Koetjesreep en Starbrook Airlines) en private label, heeft een nieuwe managing director aangesteld. Sinds 21 april staat Frank Erfurt aan het hoofd van het bedrijf. Hij is geen onbekende in de voedingsindustrie. Zo deed hij onder meer ervaring op bij Sara Lee en Jules Destrooper, en stuurde hij de afgelopen 12 jaar grote teams aan als internationaal commercieel manager bakkerijproducten. In zijn nieuwe functie zal hij helpen om het bedrijf en de wereldwijde langetermijnrelaties met klanten verder uit te bouwen. 

Marc Pauwels, die tot voor kort het bedrijf leidde, wordt voortaan voorzitter van de raad van toezicht. Hij reageert alvast erg tevreden met de aanstelling van de nieuwe managing director. “In 1996 nam ik een bescheiden chocoladebedrijfje over, vandaag is dit uitgegroeid tot The Belgian Chocolate Group, een bloeiende en financieel gezonde onderneming met 150 medewerkers. In Frank Erfurt hebben we een uitstekende managing director gevonden met zijn expertise in sales, marketing en een sterke affiniteit met productie. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons topteam onder leiding van Frank The Belgian Chocolate Group naar nieuwe hoogtes zal brengen", besluit hij. 

CTA newsletter NL